+30-30/960-6661

Garanciális javítás

Garanciális javítás
Garanciális javítás

Új robogókra érvényes a garancia. Ennek a garanciának az ideje eltérő hosszúságú lehet. Szervízünk Motowell, Piaggio, Vespa, Aprilia típusok garanciális javításásait tudja elvégezni.

Új robogók garanciális javítása

Új használati eszközöknél, új járműveknél is előfordulhatnak meghibásodások. Ezek a meghibásodások, ha a gyártó elismeri a felelősségét, díjmentesen kerülnek kijavításra.

A Motoros boltban forgalmazott márkák ( Motowell, Piaggio, Vespa, Aprilia típusok esetében minimális a garancia időn belüli meghibásodást.

Ezeknek a hibáknak a leírását elküldjük az importőrnek, aki elbírálja a garanciális panasz jogosságát. Amennyiben költség nélküli javítás hajtható végre a robogón, biztosítják az ehhez szükséges alkatrészeket.

A robogó szerviz kapacitásától függően tudja ezeket garanciális javításokat elvégezni.

Garanciális javítás feltétele

Ahhoz, hogy az importőr kedvezően bírálja el a garanciális problémát bizonyítani kell a garancia érvényességét.

A garanciális javításra jogosultság bizonyítása, a szervizkönyvvel történik. Ebben a szervizkönyvben szerepelnie kell a korábban elvégzett rendszeres átvizsgálásoknak.

Amennyiben ezek az időszakos robogó szervizelések elvégzésre kerültek, és az importőr elismeri a jogos panaszt, úgy garanciálisan javítható a robogó.

Amennyiben garanciális még a Motowell, Piaggio, Vespa vagy Aprilia robogója, vagy már lejárt ez az intervallum, akkor is foglalkozunk motorjával.